Daan en Bas gaan trouwen

Huis

Huis, met XM, Volvo en Bas
Het huis, uit 1928, staat aan de rand van Dolni Smrcne aan het riviertje de Jihlava. De eigenaren hadden ooit het idee er een hotel te beginnen, maar dat gaf teveel gedoe. Nu wordt het huis alleen nog maar in zijn geheel verhuurd. Met bar beneden en zwembad in de tuin. Er zou een tennisbaan op 500 meter moeten zijn en een natuurzwembad op 1500 meter. Er is zeker een tafeltennistafel en ook een biljartkamer.

Biljart
Rondom het huis ligt een flinke tuin. Met links de biertuin en rechts het zwembad en de barbecueplek. Beneden in het huis vind je de bar, de keuken, de biljartkamer en de tafeltennistafel. Op de gang zijn de aparte dames- en herentoiletten. Check ook de authentieke details op het herentoilet.


zwembad
Vanuit de gang, trap op naar de eerste verdieping. Daar is weer een ruime gang met zitje en landkaart. Een woonkamer - de oude bibliotheek - met kleurentelevisie! Badkamer met vier douches. Apart vier toiletten. Hier vind je ook slaapkamers 1, 2, 3 en 4.


De hokkies 7 tot en met 11 zijn weer een verdieping hoger. Daar is ook weer een badkamer met drie douches. Apart twee toiletten.
Meer foto's van het huis vind je hier

0 Comments:

Post a Comment

<< Terug